Wie of wat is Moerstaal ?

Laatste update: 2008-09-27 16:36, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.52 van 5 (21 Stemmen)

Moerstaal is een idee om met normale domeinnamen veel mensen een passend e-mail & en homepage-adres te geven.

Met die adressen moeten mensen alles kunnen doen wat ze willen zoals bijv. meerdere homepages aanmaken en bewerken en meerdere e-mailadressen gebruiken.

Het "wie is Moerstaal" zijn voornamelijk mensen die Moerstaal naast werk of school doen.

Statistieken van gebruikers zijn te zien op stats.moerstaal.nl
Reageren niet mogelijk || Terug naar Algemeen ||