Spyware verwijderen van je systeem.

Laatste update: 2005-06-30 11:18, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.5 van 5 (2 Stemmen)

Een spyware-programma kan je helpen je pc op te schonen door allerlei vervelende programmaatjes te verwijderen. Een spyware-programma kan je ook zo beschermen dat je bijvoorbeeld je Moerstaal-Homepage niet meer kan gebruiken. Hier vind je de uitleg van een zeer goede schoningsmethodiek die gebruik maakt van veel verschillende spyware programma's.

Bezoek http://www.freedownloads.nl/hitman_pro.htm
en download en installeer de software.

Start het programma maar zet het vinkje van BESCHERMING uit. Als je het vinkje aanzet zullen een aantal functies niet meer werken.

Reageren niet mogelijk || Terug naar Algemeen ||