Hoe gebruik ik de POP-box in combinatie met een e-mailprogramma (bijv. Outlook Express)?

Laatste update: 2004-06-03 02:50, Auteur: Martin, Waardering: 3.49 van 5 (78 Stemmen)

Om je e-mail adres te gebruiken in een mailprogramma heb je de volgende gegevens nodig: gebruikersnaam en wachtwoord. Je gebruikersnaam krijg je als je hebt aangegeven een pop-box te willen gebruiken. De gebruikersnaam ziet er uit als pop_xxxxxx, waarbij het laatste deel uit een willekeurig nummer kan bestaan. LET OP: In tegenstelling tot de webmail-methode is je gebruikersnaam dus niet hetzelfde als je Moerstaaladres!

Het wachtwoord is gelijk aan het wachtwoord van je Moerstaal adres.

Daarnaast zijn de volgende gegevens van belang:

POP server: xs1.moerstaal.nl
SMTP server: de SMTP server van de provider die je internetverbinding verzorgt. Bijvoorbeeld smtp.xs4all.nl. Neem contact op met je eigen internetprovider voor het juiste adres.

Op deze pagina vind je een uitgebreide uitleg over hoe je Outlook Express moet instellen om je Moerstaal adres te gebruiken.