Hoe gebruik ik Moerstaal webmail?

Laatste update: 2004-06-20 20:08, Auteur: Martin, Waardering: 2.95 van 5 (66 Stemmen)

Moerstaal webmail kun je bereiken via http://webmail.moerstaal.nl

Er wordt dan gevraagd om je e-mailadres en een wachtwoord. Vul je e-mail adres in (bijv. mijnnaam@benik.nl) en geef het wachtwoord dat bij dit adres hoort. Als je dan op 'OK' klikt kom je in het webmailprogramma waarin je INBOX als eerste zal verschijnen. Hierin zie je alle (nieuwe) e-mail staan die je op het adres hebt ontvangen.

Als je eenmaal ingelogd bent in webmail, kun je bovenaan het scherm klikken op de link Help. Je krijgt dan een uitgebreide uitleg over de werking van het webmail programma.