Hoe kan ik mijn e-mail in de POP-box lezen?

Laatste update: 2004-06-03 02:50, Auteur: Martin, Waardering: 3.03 van 5 (176 Stemmen)

Je kunt je Moerstaal POP-box op twee manieren bereiken: via een e-mail programma als Outlook Express of via Moerstaal Webmail.

De makkelijkste optie is om Moerstaal Webmail te gebruiken. Je kunt dan overal ter wereld bij je e-mail en het is niet nodig om iets op je computer te installeren. Het is overigens ook geen probleem om een e-mail programma en webmail naast elkaar te gebruiken.

Voor het instellen van je mailprogramma verwijs ik je naar http://www.moerstaal.nl/popinfo/