Wat is een POP-box?

Laatste update: 2004-06-03 02:50, Auteur: Martin, Waardering: 3.55 van 5 (131 Stemmen)

Een POP-box is een soort digitale brievenbus. In een POP-box ontvang je jouw e-mail die je later via een e-mailprogramma weer kunt lezen.

Het Moerstaal adres kun je op twee verschillende manieren gebruiken:
  • Doorsturen van alle e-mail naar een bestaand adres;

• Ontvangen van alle de e-mail via de Moerstaal POP-box.

Bij de eerste methode wordt ervan uit gegaan dat je al een werkend e-mailadres hebt. Als je kiest voor de Moerstaal POP-box, maak je als het ware een nieuwe postbus voor je e-mail aan. Alle mail die hierin binnenkomt, kun je via een e-mail programma lezen (bijvoorbeeld Outlook Express) of via Moerstaal webmail.