Hoe lees ik mijn mail ?

Laatste update: 2005-06-30 11:47, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.14 van 5 (177 Stemmen)

Bij forwarding (doorsturen naar een bestaand adres) wordt alle mail die naar jou wordt gestuurd doorgestuurd naar het (bestaande) adres dat je opgeeft. Dus je leest je mail op dezelfde manier als anders.

Als je een popbox hebt ingesteld, kan je 2 dingen doen:
- Mail binnenhalen via jouw mailprogramma
- of bekijken en verzenden online via http://webmail.moerstaal.nl

Kijk voor meer informatie over het gebruiken van je POP-box in de rubriek POP-box.