Problemen met betalen.

Laatste update: 2005-06-30 11:47, Auteur: Martin, Waardering: 1.95 van 5 (154 Stemmen)

Als de betaling van een betaald Moerstaal abonnement niet lukt, kijk dan op http://betalen.moerstaal.nl Daar vind je alternatieve methoden om te betalen.

Lukt het dan nog niet, of ben je van mening dat er geld ten onrechte door Moerstaal van je rekening is afgeschreven, stuur dan een e-mail naar admin@moerstaal.nl