Domeinnaam opzeggen of verhuizen

Laatste update: 2011-07-06 14:52, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.38 van 5 (13 Stemmen)

De domeinnaam kan opgezegd worden door een mailtje te sturen naar helpdesk@moerstaal.nl met daarin:

- welke domeinnaam
- wachtwoord van je moerstaal adres
- naam
- adres
- woonplaats
- telefoonnummer
- werkend mailadres voor communicatie

Verhuizen werkt door een mailtje te sturen en te vragen naar het "token" (mail naar helpdesk@moerstaal.nl zoals hierboven inclusief wachtwoord). De nieuwe provider kan met dit token de domeinnaam verhuizen.
Er zitten geen kosten aan onze kant.