Kan ik meerdere domeinnamen koppelen aan 1 moerstaaladres ?

Laatste update: 2007-02-03 11:41, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2 van 5 (1 Stemmen)

Ja, maar via een omweg. Het systeem zoals het gemaakt is is een een op een koppeling. Als je meerdere domeinnamen wilt die verwijzen naar 1 moerstaaladres doe je dat als volgt:

1. Vraag een nieuw gratis moerstaaladres aan
2. Vraag een domeinnaam aan gekoppeld aan dit nieuwe moerstaaladres
3. Ga naar www.mijngegevens.nl en verwijs het nieuwe moerstaaladres naar het oude moerstaaladres.

Omdat de tweede domeinnaam automatisch verwijst naar het nieuwe moerstaaladres en het nieuwe moerstaaladres nu verwijst naar je oude zal het gewoon werken.