Heb ik bij een domeinnaam het moerstaaladres nog nodig ?

Laatste update: 2008-06-01 21:21, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 4 van 5 (1 Stemmen)

Heb je als je een wwww.jouwkeuze.nl hebt nog een moerstaaladres (jouwkeuze@onzeselectie.nl) nodig ?

Ja. Even een korte uitleg.

Allereerst; de domeinnaam werkt aanvullend. je hebt dan extra adressen voor homepage en voor mail. Maar al het andere blijft gewoon werken.

Moerstaal levert sinds 2000 een keuze uit zo'n 2000 domeinnamen. Bijvoorbeeld jouwnaam@islief.nl.
Aan dat Moerstaaladres zit alles vast; homepage, ftp ruimte, mailforwarding, popbox, startpagina, korting bij bedrijven etc.

De domeinnaam die je er bij kan krijgen voor 12 euro per jaar is aanvullend. De domeinnaam heeft verder geen mogelijkheden voor bijvoorbeeld inloggen. Alle bewerkingen doe je via het moerstaaladres.
Overigens hoef je geen betaald moerstaaladres aan te houden, dat kan ook een gratis adres zijn.

Op www.mijngegevens.nl kan je inloggen met je moerstaaladres (zowel gratis als betaald). Dan kan je bijvoorbeeld:

- Extra mailadressen op je domeinnaam aanmaken
- Je homepage door laten verwijzen
etc.

Je domeinnaam verwijst standaard naar je moerstaaladres. Als je dus je moerstaaladres verwijst naar een website elders, werkt dat dus ook voor je domennaam.

Mocht je er niet uitkomen, stuur een e-mail naarhelpdesk@moerstaal.nl