Kan ik mijn domeinnaam zelf doorverwijzen ?

Laatste update: 2005-11-15 11:31, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.43 van 5 (7 Stemmen)

Ja en nee. De domeinnaam www.xxxxx.nl staat vast doorverwezen naar je Moerstaaladres. En dat Moerstaaladres kan je zelf wel doorverwijzen naar waar je maar wilt. Dat kan via http://mijngegevens.nl.
Op die manier ben je toch in staat iedere doorverwijzing te maken die je wilt.