Wat gebeurt er als de betaling mislukt?

Laatste update: 2006-02-04 16:24, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 4 van 5 (4 Stemmen)

Als de betaling voor de domeinnaam mislukt, ontvang je hiervan bericht. Je hebt dan 3 weken de tijd de betaling opnieuw te doen. De domeinnaam zal in eerste instantie niet meer naar uw website verwijzen, maar naar moerstaal.nl en na verloop van tijd worden de domeinnaam afgemeld bij de stichting SIDN.