Toekomstige ontwikkelingen met uw domeinnaam

Laatste update: 2006-02-04 16:22, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 2.38 van 5 (8 Stemmen)

Op dit moment is het als volgt:

- www.uwdomeinnaam.nl verwijst naar uw moerstaaladres. Daarin kunt u een andere website kiezen die getoond wordt. Let op, bij een gratis abonnement wordt er een reclamebalkje getoond.

- mail@uwdomeinnaam.nl kunt u zelf instellen. Er zijn vooralsnog 10 adressen die u kunt instellen.

In de toekomst komt er wellicht nog een functie bij:
- subdomeinen voor uw homepage, verwijzend naar andere homepages.