Hoeveel mailadressen kan ik zelf op mijn domeinnaam gebruiken ?

Laatste update: 2006-02-04 16:19, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.43 van 5 (7 Stemmen)

Vooralsnog hebben we het zo opgezet dat alles voor het @ werkt

Dus webmaster@uwkeuze.nl werkt, maar kiesmaarwat@uwkeuze.nl werkt ook.

Alle gezonden mail wordt doorgestuurd naar hetzelfde Moerstaaladres.

Daarnaast kan je zelf mailadressen aanmaken welke naar andere adressen moeten worden gezonden. Dit vind je bij http://mijngegevens.nl