Waar verwijst de domeinnaam naar?

Laatste update: 2005-11-13 19:51, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.67 van 5 (6 Stemmen)

Ongeveer 1 dag na de aanvraag verwijst de domeinnaam naar je Moerstaaladres.

Voorbeeld:
Moerstaaladres denise@islief.nl
Domeinnaam www.lievedenise.nl

Dus de homepage www.lievedenise.nl verwijst naar je Moerstaal homepage denise.islief.nl
Het mailadres XXX@lievedenise.nl (XXX kan alles zijn) verwijst naar je Moerstaalmailadres (denise@islief.nl)

We hebben ervoor gekozen alles voor het @-teken te laten werken. Of het nu webmaster@, info@, jan@, familie@ is maakt niet uit. het komt allemaal aan.