Hoe werkt een domeinnaam bij Moerstaal ?

Laatste update: 2011-12-06 13:39, Auteur: Ronald (webmaster), Waardering: 3.08 van 5 (24 Stemmen)

Als het goed is, heb je al een Moerstaaladres (zoals denise@islief.nl). Met dit adres heb je ook een homepage en indien gewenst webmail. Alles is dan bereikbaar via het Moerstaaladres (in dit geval denise@islief).

Een domeinnaam is een naam met www ervoor en .nl erachter (wij doen alleen .nl). Als voorbeeld even www.lievedenise.nl

Als Moerstaalabonnee kan je naast het Moerstaaladres een eigen domeinnaam erbij nemen. De domeinnaam kost 12 euro per jaar.

De domeinnaam wordt dan door ons aangevraagd en gekoppeld aan je Moerstaaladres. Je moet wel een Moerstaaladres hebben omdat daaraan de domeinnaam wordt gekoppeld. Het hoeft geen betaald abonnement te zijn overigens.

www.lievedenise.nl verwijst dan naar denise.islief.nl
allemail@lievedenise.nl wordt dan doorgezonden naar denise@islief.nl

De kosten voor een domeinnaam bedragen 12 euro per jaar. Even nog een paar opmerkingen:

- de domeinnaam komt bij de stichting SIDN op Moerstaal te staan. Bij ons sta je geregistreerd als houder van de domeinnaam.
- je kan te allen tijde de domeinnaam wegverhuizen (geen kosten aan onze kant).
- doordat de domeinnaam niet op jouw naam geregistreerd staat, komen je gegevens (naam, straat, tel.nr e.d.) niet op het internet te staan.
- de aanvraag zelf gebeurt via online betaling (o.a. ideal). Daarna is er sprake van een doorlopend abonnement waarbij de 12 euro jaarlijks via een automatische incasso wordt afgeboekt. Uiteraard stopt dit indien er 1 maand voor afloop wordt opgezegd. opzeggen kan via een mail naar helpdesk@moerstaal.nl met daarbij vermelding van uw wachtwoord.

Voor meer informatie, kan je verder kijken op http://moerstaal.nl/domeinnaam